Bilde av BabyBox fra Apotek 1

BabyBox fra Apotek 1

BabyBox

Hos Apotek 1 får du en gratis BabyBox med spennende innhold til babyen og deg selv når du venter barn eller nylig har fått. Den inneholder mange nyttige kvalitetsprodukter og tilbud til mor, far og barn. Etter bestilling kan du hente på ditt nærmeste Apotek 1 fra og med 3 måneder før termin til 3 måneder etter at barnet er født.

Innholdet er utviklet og sammensatt av Apotek 1 og andre eksperter innen spedbarnspleie. Innholdet i babypakken kan variere.

Bestiller du en BabyBox samtykker du også til å bli medlem i Apotek 1 Kundeklubb og Liberoklubben.

Andre liker også

Bilde av Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en gåvogn fra Kids Concept og 3 flotte barnebøker i velkomstgave. Lære-å-gå-vognen i tre fra Kids Concept er den perfekte støtten for babyer som nettopp har begynt å lære å gå.

Bilde av Babypakke med navnelapper

Babypakke med navnelapper

Ikast Etikett

Hos Ikast Etikett får du en babypakke som inneholder barnefamiliens absolutte favoritt når det gjelder merking av klær. Du får 10 stykk navnelapper. Babypakke er helt gratis for nybakte foreldre, du må imidlertid betale frakten selv.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Hugger sekk

Velkomstgave med Bergans Hugger sekk

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå en Bergans Hugger sekk på 25L og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Den praktiske størrelsen gjør den veldig anvendelig i hverdagen enten du skal på tur, jobb eller trening.

Bilde av Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Skoringen

Skoringens babypakke er en en kjekk liten babypakke med nyttige gjenstander som dere vil få bruk for den første tiden. Den er gratis for deg med en baby på vei, eller en som nettopp har kommet til verden.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).