Startbokser og babypakker

Gratis startbokser og babypakker til gravid og nybakte foreldre fra forskjellige dagligvarebutikker, apoteker og bokklubber for barn.

Bilde av Velkomstgave med Mummi barnesekk

Velkomstgave med Mummi barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Mummi barnesekk i topp kvalitet, stableklosser fra Kids Concept og flotte barnebøker i velkomstgave. Mummi-sekken har myke justerbare skulderstropper og polstret rygg, som gjør sekken ekstra komfortabel.

Bilde av LilleGo' startpakke fra KIWI

LilleGo' startpakke fra KIWI

KIWI

LilleGo' Startpakke fra KIWI er gratis for alle KIWI PLUSS-kunder og inneholder gode produkter fra Libero og LilleGo'. Med LilleGo' kan du være trygg på at verken bleiene, stelleutstyr eller babyartiklene inneholder skadelige stoffer.

Bilde av Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en gåvogn fra Kids Concept og 3 flotte barnebøker i velkomstgave. Lære-å-gå-vognen i tre fra Kids Concept er den perfekte støtten for babyer som nettopp har begynt å lære å gå.

Bilde av Babypakke fra REMA 1000

Babypakke fra REMA 1000

Rema 1000

Babypakken fra REMA 1000 inneholder anerkjente produkter fra blant annet Lev Vel-serien og er gratis for deg som har Æ og har fått eller venter barn. Den inneholder 7 produkter som gjør hverdagen litt enklere for deg og den minste.

Bilde av Velkomstgave med Bosch stavmikser

Velkomstgave med Bosch stavmikser

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en stavmikser fra Bosch, Mummi tallerken, Tassens tellebok, Minsten liker, Mummitrollet 20 kort og Stampelang med Babblarna barnebøker i velkomstgave. Ergonomisk stavmikser med avtakbar mikserfot.

Bilde av BabyBox fra Apotek 1

BabyBox fra Apotek 1

BabyBox

Hos Apotek 1 får du en gratis BabyBox med spennende innhold til babyen og deg selv når du venter barn eller nylig har fått. Den inneholder mange nyttige kvalitetsprodukter og tilbud til mor, far og barn. Etter bestilling kan du hente på ditt nærmeste Apotek 1 fra og med 3 måneder før termin til 3 måneder etter at barnet er født.

Bilde av Velkomstgave med Mummi servisesett

Velkomstgave med Mummi servisesett

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Mummi smekke, valgfritt Mummi servisesett, Min første ordbok med Lille Mus, bok med babysanger og en bok laget for å gi bedre språkutvikling hos barn i velkomstgave.

Bilde av Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Skoringen

Skoringens babypakke er en en kjekk liten babypakke med nyttige gjenstander som dere vil få bruk for den første tiden. Den er gratis for deg med en baby på vei, eller en som nettopp har kommet til verden.

Bilde av Velkomstgave fra Liberoklubben

Velkomstgave fra Liberoklubben

Liberoklubben

Når du melder deg inn i Liberoklubben får du en gratis velkomstgave til det lille barnet og den nye familien. Den er fylt med produkter som kan være gode å ha til den første tiden sammen med barnet ditt. Medlemskapet i Liberoklubben er helt gratis.

Bilde av Babypakke med navnelapper

Babypakke med navnelapper

Ikast Etikett

Hos Ikast Etikett får du en babypakke som inneholder barnefamiliens absolutte favoritt når det gjelder merking av klær. Du får 10 stykk navnelapper. Babypakke er helt gratis for nybakte foreldre, du må imidlertid betale frakten selv.

Bilde av Bleiebøtte fra Barnas Hus

Bleiebøtte fra Barnas Hus

Barnas Hus

Barnas Hus Kundeklubb gir en gratis bleiebøtte til alle gravide. I tillegg får medlemmer 10% rabatt på et valgfritt kjøp og andre gode fordeler. Medlemskap i Barnas Hus Kundeklubb er gratis.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).