Velkomstgaver til barn og baby

Få spennende og verdifulle velkomstgaver til barna ved å melde dem inn i bokklubber for barn og baby.

Bilde av Velkomstgave med JBL hodetelefon

Velkomstgave med JBL hodetelefon

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en JBL trådløs hodetelefon og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Komfortable hodetelefoner som er designet for barn, med opptil 30 timer med legendarisk JBL-lyd.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Bergans Lilletind barnesekk og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Flott og allsidig sekk på 18L og med spenner som er enkle for barn å betjene, refleksdetaljer, topplokk og to store sidelommer.

Bilde av Velkomstpakke fra Leseløveklubben

Velkomstpakke fra Leseløveklubben

Leseløveklubben

Nye abonnenter av Leseløveklubben får nå en lettlest Leseløve bok, Vitseløve ABC, Leseløve nøkkelring og 12 Stabilo kvalitetstusjer i velkomstgave.

Bilde av Velkomstgave med 2 valgfrie Mummikrus

Velkomstgave med 2 valgfrie Mummikrus

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå 2 valgfrie Mummikrus i porselen og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Porselenet med Tove Janssons figurer fra Mummidalen er både populære samlerobjekt og perfekte som gaver.

Bilde av Velkomstgave med Mummikrus og kosebamse

Velkomstgave med Mummikrus og kosebamse

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå 2 Mummikrus i porselen, Mummitrollet kosebamse og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Porselenet med Tove Janssons figurer fra Mummidalen er både populære samlerobjekt og perfekte som gaver.

Bilde av Velkomstgave med Frost

Velkomstgave med Frost

Disneyklubben

Nye medlemmer av Disneyklubben får nå den populære boken Frost, Olaf-figur, bok fra Andeby-universet og Disneypose i velkomstgave. Eventyret om prinsessene Elsa og Anna fra byen Arendelle er en fortelling om mot og ustoppelig viljestyrke, men også om svik, løgn, grådighet og ondskap.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Bergans Lilletind barnesekk, STABILO Trio Thick fargeblyanter og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Flott og allsidig sekk fra Bergans på 12L og med mange praktiske detaljer.

Bilde av Velkomstgave fra Mine første fakta

Velkomstgave fra Mine første fakta

Mine første fakta

Nye medlemmer av Mine første fakta får nå Steingamle dinosaurer som bok og lydbok, brettspill, forstørrelsesglass og veileder til foreldre i velkomstgave. Med dette forstørrelsesglasset står den vide verden klar til inspeksjon.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).