Betingelser for bruk

Betingelser for bruk er sist oppdatert den 28. Juni 2024

Gravidpakker.no er en nettside med tips til gravide og nybakte foreldre. Nettsiden gir en oversikt over gratis babypakker og startpakker fra forskjellige apoteker og butikker, samt spennende velkomstgaver fra bokklubber for barn og baby.

Kommersielt innhold

Innholdet på denne nettsiden er i all hovedsak kommersielt innhold.

Vi selger ingen produkter

Gravidpakker.no selger ingen produkter eller tjenester og tar ingen ansvar for produktene eller tjenestene det lenkes til. Spørsmål om produkter, medlemskap, abonnementer, bestillinger, avbestillinger og andre henvendelser som har med produkter og tjenester å gjøre må sendes til tilbyderen/nettsiden som selger produktet.

Tredjeparts nettsider

Denne nettsiden inneholder informasjon om og lenker til tredjeparts nettsider som tilbyr produkter eller tjenester. Vi har ingen ansvar eller kontroll over innholdet eller driften av tredjeparts nettsider. Adgang til bruk av disse nettsidene skjer derfor på eget ansvar.

Les alltid betingelser

Det er viktig å alltid lese igjennom betingelsene på tredjeparts nettsider (bestillingssiden) til det aktuelle produktet eller tjenesten man ønsker, før man bestiller. På den måten er man alltid klar over hvor mye man må betale i porto og ekspedisjonsgebyr og om det er noen forpliktelser.

Feil og mangler

Betingelser som kjøpsforpliktelser, medlemskap og priser på produkter kan endres på sidene vi lenker til. Derfor kan vi ikke garantere at betingelser og informasjon om produkter på våre nettsider ikke inneholder feil og mangler.

Produktbeskrivelser

Vi har på ingen måte testet produktene på nettsiden. Derfor er produktbeskrivelsene på våre nettsider stort sett basert på beskrivelsen av produktet på de landingssidene vi lenker til. I og med at landingssidene kan oppdateres, kan vår beskrivelse være basert på en eldre landingsside.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).