Bilde av Skoringens babypakke

Skoringens babypakke

Skoringen

Skoringens babypakke er en en kjekk liten babypakke med nyttige gjenstander som dere vil få bruk for den første tiden. Den er gratis for deg med en baby på vei, eller en som nettopp har kommet til verden.

I pakken finner du blant annet myke strømper, den populære suttekluten som er en deilig og myk utgave av den lille hunden Skofus, myk koseball, en folder med informasjon om hvordan du passer best mulig på barnets føtter og voucher på 20 % på utvalgte tøfler.

Andre liker også

Bilde av Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en gåvogn fra Kids Concept og 3 flotte barnebøker i velkomstgave. Lære-å-gå-vognen i tre fra Kids Concept er den perfekte støtten for babyer som nettopp har begynt å lære å gå.

Bilde av Babypakke med navnelapper

Babypakke med navnelapper

Ikast Etikett

Hos Ikast Etikett får du en babypakke som inneholder barnefamiliens absolutte favoritt når det gjelder merking av klær. Du får 10 stykk navnelapper. Babypakke er helt gratis for nybakte foreldre, du må imidlertid betale frakten selv.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Hugger sekk

Velkomstgave med Bergans Hugger sekk

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå en Bergans Hugger sekk på 25L og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Den praktiske størrelsen gjør den veldig anvendelig i hverdagen enten du skal på tur, jobb eller trening.

Bilde av Velkomstgave fra Mine første fakta

Velkomstgave fra Mine første fakta

Mine første fakta

Nye medlemmer av Mine første fakta får nå Steingamle dinosaurer som bok og lydbok, brettspill, forstørrelsesglass og veileder til foreldre i velkomstgave. Med dette forstørrelsesglasset står den vide verden klar til inspeksjon.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).