Bilde av Velkomstgave med Mummi servisesett

Velkomstgave med Mummi servisesett

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Mummi smekke, valgfritt Mummi servisesett, Min første ordbok med Lille Mus, bok med babysanger og en bok laget for å gi bedre språkutvikling hos barn i velkomstgave.

I boken Babysang finner du kjente og kjære rim, regler og sanger.

Man får medlemsblad 21 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. Porto og ekspedisjon tilkommer.

Flere velkomstgaver fra
Barnas Egen Bokverden

Bilde av Velkomstgave med JBL hodetelefon

Velkomstgave med JBL hodetelefon

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en JBL trådløs hodetelefon og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Komfortable hodetelefoner som er designet for barn, med opptil 30 timer med legendarisk JBL-lyd.

Bilde av Eventyrpakke i velkomstgave

Eventyrpakke i velkomstgave

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en stor eventyrpakke med leketelt, leketunnel og eventyrbøker i velkomstgave. Morsomt leketelt og leketunnel for å krype inn og gjemme seg i. Kan enkelt legges sammen.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Bergans Lilletind barnesekk og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Flott og allsidig sekk fra Bergans på 12L og med mange praktiske detaljer.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Bergans Lilletind barnesekk og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Flott og allsidig sekk på 18L og med spenner som er enkle for barn å betjene, refleksdetaljer, topplokk og to store sidelommer.

Bilde av Velkomstgave med Beckmann barnehagesekk

Velkomstgave med Beckmann barnehagesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en barnehagesekk fra Beckmann, belønningstavle og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. En flott og praktisk sekk med detaljer i ekte skinn, regntrekk i bunnen, refleksdetaljer og utvendig rom for drikkeflaske.

Bilde av Velkomstgave med Mummikrus og fargeblyanter

Velkomstgave med Mummikrus og fargeblyanter

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå 2 Mummikrus i porselen, Stabilo fargeblyanter og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Porselenet med Tove Janssons figurer fra Mummidalen er både populære samlerobjekt og perfekte som gaver.

Bilde av Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en gåvogn fra Kids Concept og 3 flotte barnebøker i velkomstgave. Lære-å-gå-vognen i tre fra Kids Concept er den perfekte støtten for babyer som nettopp har begynt å lære å gå.

Bilde av Velkomstgave med stableklosser

Velkomstgave med stableklosser

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en nydelig bamse, stableklosser fra Kids Concept og flotte barnebøker i velkomstgave. Stableklossene fra Kids Concept er gøyale og utfordrer finmotorikken. Esken inneholder 10 stableklosser i kraftig og holdbar kvalitet, alle med ulike motiver og tall.

Bilde av Velkomstgave med termos og matboks

Velkomstgave med termos og matboks

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en valgfri termos og matboks med nydelige motiver fra Blafre og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).