Bilde av Velkomstgave med Blomsterbergs vaffeljern

Velkomstgave med Blomsterbergs vaffeljern

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå et Blomsterbergs vaffeljern og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Skjem bort familie og venner med de deiligste hjerteformede vaflene.

Vaffeljernets plater har en diameter på 20 cm, nonstick-belegg og gir fem hjerteformede vafler om gangen. I tillegg har det varmeisolerte håndtak, justerbar temperatur og lysindikator.

Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. Porto og ekspedisjon tilkommer.

Flere velkomstgaver fra
Bestselgerklubben

Bilde av Velkomstgave med RIG-TIG Foodie håndmikser

Velkomstgave med RIG-TIG Foodie håndmikser

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå denne praktiske Foodie håndmikseren fra RIG-TIG by Stelton og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Praktisk og hendig håndmikser som kan hvile på den stabile bunnen.

Bilde av Velkomstgave med RIG-TIG Foodie smoothieblender

Velkomstgave med RIG-TIG Foodie smoothieblender

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå en Foodie smoothieblender fra RIG-TIG by Stelton og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. En brukervennlig og stilig hjelper på kjøkkenet, som er ideell for å øke inntaket av frukt og grønt i en travel hverdag.

Bilde av Velkomstgave med Nordic Sense håndsteamer

Velkomstgave med Nordic Sense håndsteamer

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå denne praktiske håndsteameren fra Nordic Sense og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Håndsteamer som effektivt og skånsomt glatter ut krøller i allslags tekstiler.

Bilde av Velkomstgave med JBL Tune 520BT

Velkomstgave med JBL Tune 520BT

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå JBL Tune 520BT hodetelefoner og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Kraftig, velbalansert hodetelefon fylt med kraftig JBL Pure Bass-lyd og opptil 57 timers spilletid.

Bilde av Velkomstgave med klassisk shopperveske

Velkomstgave med klassisk shopperveske

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå denne stilige shoppervesken og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Elegant veske i imitert skinn med rette, rene linjer.

Bilde av Velkomstgave med Fit Watch treningsklokke

Velkomstgave med Fit Watch treningsklokke

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå en Fit Watch treningsklokke og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Klokken har skritteller, kaloriteller, avstandsmåler, alarmklokke, hjertefrekvensregistrering, blodtrykksmåling, søvnmonitor, kalenderoppdateringer, utfør og motta anrop, SMS-varsler og mer.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).