Bilde av Velkomstgave med Fit Watch treningsklokke

Velkomstgave med Fit Watch treningsklokke

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå en Fit Watch treningsklokke og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Klokken har skritteller, kaloriteller, avstandsmåler, alarmklokke, hjertefrekvensregistrering, blodtrykksmåling, søvnmonitor, kalenderoppdateringer, utfør og motta anrop, SMS-varsler og mer.

Klokken har skritteller, kaloriteller, avstandsmåler, multisportsporende alarmklokke, hjertefrekvensregistrering, blodtrykksmåling, søvnmonitor, kalenderoppdateringer, utfør og motta anrop, SMS-varsler osv.

Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. Porto og ekspedisjon tilkommer.

Flere velkomstgaver fra
Bestselgerklubben

Bilde av Velkomstgave med RIG-TIG Foodie håndmikser

Velkomstgave med RIG-TIG Foodie håndmikser

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå denne praktiske Foodie håndmikseren fra RIG-TIG by Stelton og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Praktisk og hendig håndmikser som kan hvile på den stabile bunnen.

Bilde av Velkomstgave med RIG-TIG Foodie smoothieblender

Velkomstgave med RIG-TIG Foodie smoothieblender

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå en Foodie smoothieblender fra RIG-TIG by Stelton og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. En brukervennlig og stilig hjelper på kjøkkenet, som er ideell for å øke inntaket av frukt og grønt i en travel hverdag.

Bilde av Velkomstgave med Nordic Sense håndsteamer

Velkomstgave med Nordic Sense håndsteamer

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå denne praktiske håndsteameren fra Nordic Sense og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Håndsteamer som effektivt og skånsomt glatter ut krøller i allslags tekstiler.

Bilde av Velkomstgave med JBL Tune 520BT

Velkomstgave med JBL Tune 520BT

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå JBL Tune 520BT hodetelefoner og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Kraftig, velbalansert hodetelefon fylt med kraftig JBL Pure Bass-lyd og opptil 57 timers spilletid.

Bilde av Velkomstgave med Blomsterbergs vaffeljern

Velkomstgave med Blomsterbergs vaffeljern

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå et Blomsterbergs vaffeljern og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Skjem bort familie og venner med de deiligste hjerteformede vaflene.

Bilde av Velkomstgave med klassisk shopperveske

Velkomstgave med klassisk shopperveske

Bestselgerklubben

Nye medlemmer av Bestselgerklubben får nå denne stilige shoppervesken og 3 valgfrie bøker i velkomstgave. Elegant veske i imitert skinn med rette, rene linjer.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).