Bilde av Velkomstgave med RIG-TIG Foodie single cup kaffebrygger

Velkomstgave med RIG-TIG Foodie single cup kaffebrygger

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå en Foodie single cup kaffebrygger fra RIG-TIG by Stelton og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Denne praktiske og brukervennlige kaffebryggeren er perfekt til å lage en kopp med ferskbrygget kaffe.

Kaffebryggeren er utstyrt med en avtagbar dryppematte som minimerer sprut og søl. I tillegg følger det med et gjenbrukbart kaffefilter.

Man får medlemsblad 22 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. Porto og ekspedisjon tilkommer.

Flere velkomstgaver fra
Krimklubben

Bilde av Velkomstgave med Bergans Hugger sekk

Velkomstgave med Bergans Hugger sekk

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå en Bergans Hugger sekk på 25L og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Den praktiske størrelsen gjør den veldig anvendelig i hverdagen enten du skal på tur, jobb eller trening.

Bilde av Velkomstgave med Kreafunk aWEAR hodetelefoner

Velkomstgave med Kreafunk aWEAR hodetelefoner

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå Kreafunk aWEAR hodetelefoner og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Hodetelefonene er foldbare og ekstremt fleksible, og dermed lett å pakke ned i vesken.

Bilde av Velkomstgave med Fiskars stekepanne

Velkomstgave med Fiskars stekepanne

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå en Functional Form stekepanne fra Fiskars og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Pannen er lett å rengjøre og tåler vask i oppvaskmaskinen.

Bilde av Velkomstgave med Kreafunk eBEAN CARE og powerbank

Velkomstgave med Kreafunk eBEAN CARE og powerbank

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får Kreafunk eBEAN CARE ørepropper, Kreafunk toCHARGE CARE powerbank og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Disse trådløse øreproppene har innebygget mikrofon og opptil 20 timers avspillingstid.

Bilde av Velkomstgave med Kreafunk aBOOM høyttaler

Velkomstgave med Kreafunk aBOOM høyttaler

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå en trådløs Kreafunk aBOOM høyttaler og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Liten og kraftfull høyttaler som kan spille høyt tross sin lille størrelse.

Bilde av Velkomstgave med Fiskars knivsett

Velkomstgave med Fiskars knivsett

Krimklubben

Nye medlemmer av Krimklubben får nå et Functional Form knivsett i 5 deler fra Fiskars og 3 valgfrie krimbøker i velkomstgave. Knivsettet består av kokkekniv, santokukniv, brødkniv, grønnsakskniv og tomatkniv.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).