Bilde av Eventyrpakke i velkomstgave - Utløpt!
Utløpt!

Eventyrpakke i velkomstgave

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en stor eventyrpakke med leketelt, leketunnel, plakat og barnebøker i velkomstgave. Morsomt leketelt og leketunnel for å krype inn og gjemme seg i. Kan enkelt legges sammen.

Flere velkomstgaver fra
Barnas Egen Bokverden

Bilde av Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Velkomstgave med gåvogn fra Kids Concept

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en gåvogn fra Kids Concept og 3 flotte barnebøker i velkomstgave. Lære-å-gå-vognen i tre fra Kids Concept er den perfekte støtten for babyer som nettopp har begynt å lære å gå.

Bilde av Velkomstgave med Mummi barnesekk

Velkomstgave med Mummi barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Mummi barnesekk i topp kvalitet, stableklosser fra Kids Concept og flotte barnebøker i velkomstgave. Mummi-sekken har myke justerbare skulderstropper og polstret rygg, som gjør sekken ekstra komfortabel.

Bilde av Velkomstgave med JBL hodetelefon

Velkomstgave med JBL hodetelefon

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en JBL trådløs hodetelefon og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Komfortable hodetelefoner som er designet for barn, med opptil 30 timer med legendarisk JBL-lyd.

Bilde av Velkomstgave med Bosch stavmikser

Velkomstgave med Bosch stavmikser

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en stavmikser fra Bosch, Mummi tallerken, Tassens tellebok, Minsten liker, Mummitrollet 20 kort og Stampelang med Babblarna barnebøker i velkomstgave. Ergonomisk stavmikser med avtakbar mikserfot.

Bilde av Velkomstgave med 2 valgfrie Mummikrus

Velkomstgave med 2 valgfrie Mummikrus

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå 2 valgfrie Mummikrus i porselen og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Porselenet med Tove Janssons figurer fra Mummidalen er både populære samlerobjekt og perfekte som gaver.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Bergans Lilletind barnesekk, STABILO Trio Thick fargeblyanter og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Flott og allsidig sekk fra Bergans på 12L og med mange praktiske detaljer.

Bilde av Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Velkomstgave med Bergans Lilletind barnesekk

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Bergans Lilletind barnesekk og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Flott og allsidig sekk på 18L og med spenner som er enkle for barn å betjene, refleksdetaljer, topplokk og to store sidelommer.

Bilde av Velkomstgave med Mummikrus og kosebamse

Velkomstgave med Mummikrus og kosebamse

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå 2 Mummikrus i porselen, Mummitrollet kosebamse og 3 valgfrie barnebøker i velkomstgave. Porselenet med Tove Janssons figurer fra Mummidalen er både populære samlerobjekt og perfekte som gaver.

Bilde av Velkomstgave med Mummi servisesett

Velkomstgave med Mummi servisesett

Barnas Egen Bokverden

Nye medlemmer av Barnas Egen Bokverden får nå en Mummi smekke, valgfritt Mummi servisesett, Min første ordbok med Lille Mus, bok med babysanger og en bok laget for å gi bedre språkutvikling hos barn i velkomstgave.

Bilde av Ikon
Bilde av Ikon

Søkeresultatene sorteres i kategorier og rangeres etter popularitet (antall klikk på produktet).